Hannu Rajaniemi: Kausaalienkeli

Kausaalienkeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kausaalienkeli päättää Kvanttivarkaan aloittaman trilogian. Mestarivaras Jean le Flambeur on selvinnyt monista vaikeuksista, mutta nyt hänen pitäisi löytää jostain kadonnut oortilaissoturi Mieli.

Mieli on päätynyt Saturnukselle, jossa asuvat zokut. Zokut rakastavat pelejä ja keinotekoisia maailmoita, joissa vallitsevat mitä erikoisemmat säännöt. Zokuja ohjaa yhteistahto: zokut ovat ryhmittymiä, joissa yhteisen tahdon hyväksi toimiminen palkitaan. Zokuillakin voi kuitenkin olla eroavia ja osin piileviä tavoitteita, ja erityisesti hankaluuksia aiheuttaa salaperäinen Valtapelizoku, joka tuntuu ohjailevan tapahtumia kulissien takaa.

Luvassa on armottomia avaruustaisteluita, yllättäviä käänteitä ja hämmentävää identiteettien möyhimistä. Rajaniemi on edelleen lennokas kirjoittaja, joka viljelee kvanttisanastoa armotta ja pysähtymättä liikoja selittämään. On Planckin lukkoja, braaneja, kausaliteettia ja ties mitä – kirja tarjoaa lukijalleen haasteita ja pureskeltavaa.

Kvanttivaras-trilogia saa mainion lopetuksen. Nyt voikin ryhtyä odottelemaan, mitä ovelaa Hannu Rajaniemi seuraavaksi keksii lukijoiden iloksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...