Helena Leppänen: Muumilaakso Arabiassa

Muumilaakso Arabiassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumiaiheiset tavarat ovat suosittu keräilykohde, erityisesti mukit. Tähän kirjaan on koottu Arabian, Iittalan ja Fiskarsin tuottamat muumiaiheiset astiat ja koriste-esineet vuodesta 1957 alkaen.

Tove Janssoniin ja astioiden sekä koriste-esineiden tuotantoon liittyvien tietopakettien lisäksi kirjassa on neljän keräilijän kertomukset omasta kokoelmastaan. Tärkein osa on kuitenkin se varsinainen tuotteiden esittely: kaikista on kuvat ja valmistusvuodet. Kirjasta voi siis kätevästi nähdä, milloin mitäkin on valmistettu ja tarkistaa, mitä itseltä puuttuu.

On näitä muumiaiheisia asioita näköjään ilmestynyt aika paljon ja aikamoisen työn saa tehdä, jos haluaa saada kaikki kerättyä jälkikäteen. Itselleni kirja ei onneksi aiheuttanut suurta tarvetta saada oma kokoelma täydelliseksi, vaan sen avulla voi ihailla puuttuvia kuvien välityksellä.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...