Gareth Jones (toim.): Keskivartalo kuntoon

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Keskivartalon lihasten kehittäminen auttaa kaikessa liikunnassa ja jokapäiväisissä arkiaskareissa. Keskivartalo kuntoon -kirja antaa eväitä keskivartalon treenaamiseen, oli lähtötasosi sitten mikä hyvänsä.

Kirjasta löytyy yli 150 harjoitusta, joilla kehität keskivartalon eri lihasten voimaa. Harjoitukset on jaoteltu vaikeustason ja lihasryhmien mukaisesti ja esitetty selkeiden piirroskuvien avulla. Näillä ohjeilla jumppaaminen onnistuu varmasti, vaikka olisi kokemattomampikin voimistelija.

Jos taitoa ja voimia jo löytyy, useimpiin liikkeisiin on neuvottu vaikeampia tapoja tehdä sama liike, yleensä horjuttamalla tasapainoa jonkun apuvälineen avulla. Perusharjoituksiin ei juuri apuvälineitä tarvita, joten aloittaminen on helppoa.

Kirjasta löytyy paitsi harjoituksia, myös ohjeita harjoitusohjelman laatimiseen eri tarpeisiin ja eri tasoille. Myös eri urheilulajien tarpeita on huomioitu. Keskivartalo kuntoon on todella vakuuttava treeniopas, joka sopii kaikille lihaskuntonsa kehittämisestä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...