Gareth Jones (toim.): Keskivartalo kuntoon

Osta kirja itsellesi

Keskivartalon lihasten kehittäminen auttaa kaikessa liikunnassa ja jokapäiväisissä arkiaskareissa. Keskivartalo kuntoon -kirja antaa eväitä keskivartalon treenaamiseen, oli lähtötasosi sitten mikä hyvänsä.

Kirjasta löytyy yli 150 harjoitusta, joilla kehität keskivartalon eri lihasten voimaa. Harjoitukset on jaoteltu vaikeustason ja lihasryhmien mukaisesti ja esitetty selkeiden piirroskuvien avulla. Näillä ohjeilla jumppaaminen onnistuu varmasti, vaikka olisi kokemattomampikin voimistelija.

Jos taitoa ja voimia jo löytyy, useimpiin liikkeisiin on neuvottu vaikeampia tapoja tehdä sama liike, yleensä horjuttamalla tasapainoa jonkun apuvälineen avulla. Perusharjoituksiin ei juuri apuvälineitä tarvita, joten aloittaminen on helppoa.

Kirjasta löytyy paitsi harjoituksia, myös ohjeita harjoitusohjelman laatimiseen eri tarpeisiin ja eri tasoille. Myös eri urheilulajien tarpeita on huomioitu. Keskivartalo kuntoon on todella vakuuttava treeniopas, joka sopii kaikille lihaskuntonsa kehittämisestä kiinnostuneille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.