Anders Rydell: Kirjavarkaat : Natsi-Saksa kirjoitetun kulttuurin tuhoajana

Kirjavarkaat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjavarkaat kertoo, miten natsit yrittivät hävittää kirjallista maailmaa. Kaikki ovat kuulleet kirjarovioista, mutta Kirjavarkaat selvittää, mikä vaikutus niillä on vielä tähänkin päivään. Ilman kirjoja ei olisi historiaa tai käsitystä menneistä ajoista.

Natsit halusivat puhdistaa maailmaa tuhoamalla vääränlaista kirjallisuutta ja rajoittamalla sananvapautta. Mitä enemmän kirjoja tuhottiin, sitä intohimoisemmin niitä yritettiin suojella.

Kirjavarkaat on todella mielenkiintoinen teos yhdestä natsien hirmuteoista. Kirja on kuitenkin vaativaa luettavaa, johon täytyy paneutua kunnolla.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...