Natsumi Ando ja Miyuki Kobayashi: Kitchen Princess 1

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kitchen Princess on japanilainen mangasarja. Orpotyttö Najika lähtee opiskelemaan sisäoppilaitokseen. Hän tietää, että juuri siellä opiskelee poika, joka pelasti hänet kerran hukkumiselta ja hän haluaa saada selville pojan henkilöllisyyden. Najika laitetaan erityisluokalle, jossa kaikilla oppilailla on joku erityinen taito. Hän on mestari ruuanlaitossa, vaikkei oikein pidäkään sitä minään ihmekykynä.

Tämä on paras löytämäni manga vähään aikaan, vaikka en oikein osaakaan määritellä tarkemmin, että mikä siinä kolahti. Tarina vaikuttaa tämän ensimmäisen osan perusteella hyvältä ja piirrostyyli on omaan makuuni sopiva. Tyyliltään tämä on siis ensisijaisesti tytöille suunnattua mangaa, jossa on mukana jonkin verran romantiikkaa. Kustantamo suosittelee sarjaa yli 10-vuotiaille ja se on myös omasta mielestäni ihan hyvä lähtökohta.

Ruuanlaitosta enemmän kiinnostuneet voivat kokeilla sarjakuvassa esiintyneitä ruokalajeja. Niihin tarvittavat reseptit löytyvät kirjan lopusta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...