Steve Turner: Koko Beatles-tuotanto : kaikkien laulujen sanat ja syntytarinat

Koko Beatles-tuotanto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Koko Beatles-tuotanto on kirja, joka keskittyy musiikkiin, mutta paljastaa paljon muutakin. Biisien kautta eletään koko bändin historiikki ylä- ja alamäkineen. Kappaleista paljastuu paljon mahdollisesti uutta tietoa, mikä saa kuuntelemaan biisit seuraavalla kerralla aivan uusin korvin. Teoksessa on täydelliset sanoitukset, jotta merkityksiä pääsee tarkastelemaan ajatuksella.

Mitä musiikki tekijälleen merkitsee? Bändit tekevät musiikkia ja joskus kaikki muu vie siitä huomion. Monesti pohditaan, mistä kappaleiden ideat ovat tulleet, mutta harvoin mietitään miksi ne on ylipäätään tehty. Ehdoton Beatles-faneille, muille mielenkiintoinen paketti musiikin historiaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...