Steve Turner: Koko Beatles-tuotanto : kaikkien laulujen sanat ja syntytarinat

Osta kirja itsellesi

Koko Beatles-tuotanto on kirja, joka keskittyy musiikkiin, mutta paljastaa paljon muutakin. Biisien kautta eletään koko bändin historiikki ylä- ja alamäkineen. Kappaleista paljastuu paljon mahdollisesti uutta tietoa, mikä saa kuuntelemaan biisit seuraavalla kerralla aivan uusin korvin. Teoksessa on täydelliset sanoitukset, jotta merkityksiä pääsee tarkastelemaan ajatuksella.

Mitä musiikki tekijälleen merkitsee? Bändit tekevät musiikkia ja joskus kaikki muu vie siitä huomion. Monesti pohditaan, mistä kappaleiden ideat ovat tulleet, mutta harvoin mietitään miksi ne on ylipäätään tehty. Ehdoton Beatles-faneille, muille mielenkiintoinen paketti musiikin historiaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...