Marie Clayton ja Tim Hill: The Beatles kuvina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

The Beatles on mielenkiintoinen bändi. Liverpoolilaispoikien The Quarrymen -skifflebändi muuttui pian The Beatlesiksi ja kas, pian bändi olikin maailmankuulu. Sen jälkeen ei mennyt monta vuotta, kun bändi oli jo hajonnut, mutta bändin vaikutus ei kadonnut mihinkään.

Tässä kirjassa kerrotaan The Beatlesin tarina jälleen kerran. Kirjan teksti ei varmasti tarjoa mitään uutta The Beatlesia tuntevalle, mutta jos bändin vaiheet eivät ole tuttuja, The Beatles kuvina kertoo sen tiiviisti ja näppärästi. Beatlesin varhaisvaiheet tulevat kuitenkin paremmin ilmi Mauri Kunnaksen mainiosta Piitles -sarjakuvasta, suosittelen sitä lämpimästi.

Kirjan varsinaista antia ovat kuitenkin kuvat. Kuvia on lähes 400. Ne ovat Associated Newspapersin kuvaajien ottamia ja valikoitu Daily Mail -lehden arkistoista. Monet kuvista ovat aikaisemmin julkaisemattomia. Valokuvat ovat laadukkaita ja kuvittavat bändin historiaa hyvin. Kaiken nähnyt fanikin saa siis tästä kirjasta jotain uutta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...