Jenni Salminen (toim.): Ikivihreä soiva laulukirja

Osta kirja itsellesi

Kuten muutkin asiat myös kirjamaailman uudet ilmestykset sikiävät buumeissa. Yksi tämänhetkisistä ovat niin sanotut soivat laulukirjat, jotka sisältävät perinteisistä laulukirjoista poiketen sanojen lisäksi soittolaitteen. Näin kirjan viisikymmentä laulua saavat taustalleen säestyksen, joka tekee laulamisesta niin helpompaa kuin elävämpääkin. Soittolaite on niin ikään mahdollista kytkeä kuulokkeisiin tai kaiuttimiin, jolloin laulaminen tai kuuntelu onnistuu sekä yksin että ryhmässä.

Erilaisten lapsille suunnattujen soivien laulukirjojen rinnalle on nyt tullut ensimmäinen aikuisille, ehkä pääasiallisesti ikäihmisille, suunnattu soiva laulukirja, joka nimensä mukaisesti sisältää ikivihreitä, tuttuja lauluja menneiltä vuosikymmeniltä. Laulut on jaoteltu vuodenaikojen mukaan ja valittu erityisesti ikäihmisten suosikkikappaleiden joukosta. Kirja sisältää niin kansanlauluja ja viihdelauluja kuin isänmaallisia ja hengellisiä lauluja. Lisämaustetta tuovat pääosin kotialbumeista löydetyt vanhat valokuvat, joilla kirja on kuvitettu muistorikkaaksi.

Mukava lahjaidea laulaville (ikä)ihmisille, miksei nuoremmillekin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.