Jenni Salminen (toim.): Ikivihreä soiva laulukirja

Ikivihreä soiva laulukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuten muutkin asiat myös kirjamaailman uudet ilmestykset sikiävät buumeissa. Yksi tämänhetkisistä ovat niin sanotut soivat laulukirjat, jotka sisältävät perinteisistä laulukirjoista poiketen sanojen lisäksi soittolaitteen. Näin kirjan viisikymmentä laulua saavat taustalleen säestyksen, joka tekee laulamisesta niin helpompaa kuin elävämpääkin. Soittolaite on niin ikään mahdollista kytkeä kuulokkeisiin tai kaiuttimiin, jolloin laulaminen tai kuuntelu onnistuu sekä yksin että ryhmässä.

Erilaisten lapsille suunnattujen soivien laulukirjojen rinnalle on nyt tullut ensimmäinen aikuisille, ehkä pääasiallisesti ikäihmisille, suunnattu soiva laulukirja, joka nimensä mukaisesti sisältää ikivihreitä, tuttuja lauluja menneiltä vuosikymmeniltä. Laulut on jaoteltu vuodenaikojen mukaan ja valittu erityisesti ikäihmisten suosikkikappaleiden joukosta. Kirja sisältää niin kansanlauluja ja viihdelauluja kuin isänmaallisia ja hengellisiä lauluja. Lisämaustetta tuovat pääosin kotialbumeista löydetyt vanhat valokuvat, joilla kirja on kuvitettu muistorikkaaksi.

Mukava lahjaidea laulaville (ikä)ihmisille, miksei nuoremmillekin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...