Harri István Mäki: Kraatterin lapset

Osta kirja itsellesi

Harri István Mäki on tunnettu lapsille suunnatuista kirjoistaan, mutta Kraatterin lapset on aikuisten satu.

Kirjassa tutustumme lapsiin, jotka ovat Linnassa — tanssikoulussa. Kaikki on satumaista ja mysteerinomaista. Peilejä ja varjoja ja tunnelmia on kirja täynnä. Kaiken fantasian keskeltä ja välistä tihkuu rankkoja asioita, jotka jäävät mieleen ja herättävät ajatuksia paljon sen jälkeen kun on kirjan laittanut kiinni.

Kun kirjan ottaa ensi kerran käteen, se hämää sivumäärällään, sillä että on pieniä kappaleita ja mukavat rivinvälit. Kirja ei ole helppolukuinen. Ainakaan minä en kyennyt lukemaan sitä yhdeltä istumalta, niin kuin aluksi erheellisesti kuvittelin. Makustelin kirjaa sivu sivulta samalla nauttien Mäen ihanista sanojen asettelusta. Kirjassa parasta onkin sen sanallinen vauraus.

Suosittelen kirjaa nimenomaan aikuisille tai nuorille aikuisille, en lapsille. Vaikkakin alkaa heti miettimään kaikkia lasten tanssikouluja…

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...