Tapani Bagge ja Harri István Mäki: Paha paikka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Paha paikka on oikein paha paikka. Kyyti oli niin huimaa, että olin ihan kauhuissani. Välillä teki mieli huutaa apua ja helpotusta. Minussa sittenkin asuva pieni ja hento nainen ei löytänyt kirjan harmoniaa. Se tuskin oli tarkoituskaan, sillä en kuulunut kohderyhmään.

Kirja on kirjoitettu hyvin ja helposti luettavaksi, huumoria millään lailla unohtamatta. Olen ilahtunut kirjasta siksi, että tämä kirja sopii niille nuorille miehille, jotka eivät muutoin lukisi juuri mitään. Kirjan meno ja meininki hirvittää naisihmistä, mutta uskoisin, että on miehiseen makuun erittäin oiva suupala.

Kirjan henkilöt, Pate ja Riikonen, ovat lapsuuden kavereita, jotka tekevät pankkiryöstön. Sen jälkeen molemmat lähtevät varusmiespalvelukseen. Sitten alkaa se kohellus, joka varmasti viehättää kaikella toiminnallisuudellaan juuri niitä, joille se on kirjoitettu.

Paha paikka on kirja, jolla on kaksi kirjoittajaa. Minulla meni välillä miettimiseksi, kumpi on kumpi ja miten tekstit eroaa vai eroaako. Onko juuri tämä kohta Tapanin vai Harrin?

Tarjoaisin tätä kirjaa nuorille miehille, en ehkä kuitenkaan herkille runopojille.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...