Liisa Saarijärvi: Kuolemaantuomitut sarjamurhaajat

Kuolemaantuomit sarjamurhaajat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Liisa Saarijärven Kuolemaantuomitut sarjamurhaajat -kirjassa kerrotaan neljän tunnetun amerikkalaisen sarjamurhaajan teoista ja tuomioista. 

Saarijärvi käy teoksessaan läpi Richard Ramirezin, John Wayne Gacyn, Rodney Alcalan ja Ted Bundyn elämät ja kuolemat. Jokainen neljästä miehestä tuomitaan tekojensa takia kuolemaan, mutta pitkittyneiden oikeuskäsittelyiden vuoksi kaksi heistä ehtii kuolla luonnollisesti ennen tuomion täytäntöönpanoa. 

Jokainen Saarijärven kirjan sarjamurhaajasta on hyvin tunnettu, ja heistä on tehty valtavasti kirjoja, dokumentteja, podcasteja ja artikkeleita. Voidaan siis sanoa, että sarjamurhaajat kiehtovat monia ihmisiä. Saarijärvi ei glorifioi miehiä tai näiden tekoja, ja kyseisten miesten toimista lukiessa voi arvioida myös omaa suhtautumistaan kuolemanrangaistukseen. Vaativatko äärimmäiset teot äärimmäisen rangaistuksen? Vai onko kuolemanrangaistus aina moraalisesti ja eettisesti väärin? 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...