Martti Linna: Kuolleita unelmia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Martti Linnalta tuli kolmas Sudenmaa-dekkari, joka on ehkä kulkevin. Luin sen nopeasti, sillä se sai minut niin kiinni niihin kuolleisiin unelmiin.

Kirjassa on Haliwood-yritys, joka tekee hirsisiä unelmia unelmaperheille, upeita taloja, joissa asustaa idyllinen perheonni. Haliwood-yrityksessä on kaikki erittäin hyvin ja kaikki työntekijät ovat tyytyväisiä, mutta jokin on pielessä. Omistajaveljeksistä toinen on kaiken aikaa murhayritysten kohteena. Murhayritykset kuljettavat tarinaa ja pitävät jännityksessä: kuka on murhaaja, onnistuuko hän ja miksi hän haluaa murhata mukavan ja niin pidetyn miehen.

Sivussa kulkee tarina Virpistä ja Jukasta. Virpi on raskaana, mutta silti kaikki ei ole niin kuin olettaa saattaisi. Virpin käytös ei ole ollenkaan sellaista, mitä raskaana olevalta naiselta odottaisi. Miksi, se selviää vasta ihan viimeisillä sivuilla.

Koko ajan kirjassa häärää poliisin ja tutkijan osassa edellisistä kirjoista tuttu Reijo Sudenmaa. Sudenmaa on nyt yksinhuoltaja teini-ikäiselle tyttärelleen. Sudenmaa odottelee lomaa, mutta sitä ennen on saatava selville murhaaja!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...