Martti Linna: Kuolleita unelmia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Martti Linnalta tuli kolmas Sudenmaa-dekkari, joka on ehkä kulkevin. Luin sen nopeasti, sillä se sai minut niin kiinni niihin kuolleisiin unelmiin.

Kirjassa on Haliwood-yritys, joka tekee hirsisiä unelmia unelmaperheille, upei­ta taloja, joissa asustaa idyllinen perheonni. Haliwood-yrityksessä on kaikki erittäin hyvin ja kaikki työntekijät ovat tyytyväisiä, mutta jokin on pielessä. Omistajaveljeksistä toinen on kaiken aikaa murhayritysten kohteena. Murha­yritykset kuljettavat tarinaa ja pitävät jännityksessä: kuka on murhaaja, onnis­tuuko hän ja miksi hän haluaa murhata mukavan ja niin pidetyn miehen.

Sivussa kulkee tarina Virpistä ja Jukasta. Virpi on raskaana, mutta silti kaikki ei ole niin kuin olettaa saattaisi. Virpin käytös ei ole ollenkaan sellaista, mitä raskaana olevalta naiselta odottaisi. Miksi, se selviää vasta ihan viimeisillä sivuilla.

Koko ajan kirjassa häärää poliisin ja tutkijan osassa edellisistä kirjoista tuttu Reijo Sudenmaa. Sudenmaa on nyt yksinhuoltaja teini-ikäiselle tyttärelleen. Sudenmaa odottelee lomaa, mutta sitä ennen on saatava selville murhaaja!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...