Teijo Makkonen: Kustannustoimittajan kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjan lukijalle jää helposti mysteeriksi kirjan tie kirjailijalta lukijan käteen. Kirjailijat kirjoittavat kirjan, jonka lukija ostaa kaupasta tai lainaa kirjastosta – mutta mitä siinä välissä tapahtuu? Kustannustoimittajan kirja on tarkoitettu oppaaksi kustannustoimittajaksi haaveileville, mutta palvelee myös uteliasta kirjanystävää, joka haluaa tietää kustannusalasta enemmän.

Selkeä kirja käsittelee kustantamista, kustannustoimittamista, kielenhuoltoa, kirjojen ulkoasun suunnittelua, tekijänoikeuskysymyksiä, kirjojen hinnoittelua ja markkinointia. Aiheita käsitellään pääasiassa aika pinnallisesti, joten aivan tämän kirjan opeilla ei menestyksekkääksi kustannustoimittajaksi tai kustantajaksi tulla, mutta aiheesta kiinnostunut saa hyvän peruskuvan kustantamisesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...