Teijo Makkonen: Kustannustoimittajan kirja

Osta kirja itsellesi

Kirjan lukijalle jää helposti mysteeriksi kirjan tie kirjailijalta lukijan käteen. Kirjailijat kirjoittavat kirjan, jonka lukija ostaa kaupasta tai lainaa kirjastosta – mutta mitä siinä välissä tapahtuu? Kustannustoimittajan kirja on tarkoitettu oppaaksi kustannustoimittajaksi haaveileville, mutta palvelee myös uteliasta kirjanystävää, joka haluaa tietää kustannusalasta enemmän.

Selkeä kirja käsittelee kustantamista, kustannustoimittamista, kielenhuoltoa, kirjojen ulkoasun suunnittelua, tekijänoikeuskysymyksiä, kirjojen hinnoittelua ja markkinointia. Aiheita käsitellään pääasiassa aika pinnallisesti, joten aivan tämän kirjan opeilla ei menestyksekkääksi kustannustoimittajaksi tai kustantajaksi tulla, mutta aiheesta kiinnostunut saa hyvän peruskuvan kustantamisesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...