Ildikó von Kürthy: Kuutamotariffi

Kuutamotariffi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt nostan tämän kirjan framille, sillä en yleensä lue mitään hömppää enkä rakkaustarinoita. Lähes vahingossa Kuutamotariffi tarttui käsiini ja oli ihan pakko kokeilla. Kyllä kannatti!

Cora Hübsch on sinkku, joka haaveilee ihanasta miehestä! Hän on juuri törmännyt sellaiseen kutsuilla ollessaan viemässä ruokalautasta vessan valvojalle. Siis kirjaimellisesti törmännyt ja saanut aikaan hirveän kohtauksen. Kun siitä selvitään ja Cora tarvitsee sairaslomaa, hän menee lääkäriin ja kukas se siellä on lääkärinä, ellei juuri tämä komea mies, Daniel Hofmann.

Pyörät lähtevät pyörimään. Kirja kertoo yhden illan tapahtumat aina noin kello 17 alkaen puoleen yöhön, kun Cora odottaa soittoa mieheltä. Kaikille on tuttua se, mitä kaikkea ehtii miettiä, kun odottaa joltain tärkeältä ihmiseltä puhelinsoittoa, aikana jolloin ei ollut kännyköitä.

Kirjan huumori on niin raikasta ja omintakeista, mutta silti niin tuttua. Mahtavan arkista ja ironista, miten nainen osaa nauraa itselleen ja tehdä pilkkaa ihan kaikesta. Olin todella otettu siitä, miten tämä kirja onnistui minua hauskuuttamaan.

Cora pistää itsensä alttiiksi, mutta esittelee lukijalleen myös parhaan ystävänsä Jon ja naapurinsa Mariannen. Niin ja kyllä, Daniel on hurmaava mies, mutta entäs sitten hänen seurassaan tavattu nainen, Carmen?!

Suosittelen tätä kirjaa kaikille, jotka haluavat lukea jotain kevyttä ja hauskaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...