O. E. Lönnberg: Langanpäitä

Langanpäitä

Osta kirja itsellesi

Langanpäitä on sivumäärässä mitattuna lyhyt, mutta muuten kovin runsas: sen sivuilta löytyy sata tarinaa. Kaikki asettuvat mitaltaan sadan ja kahdensadan sanan väliin, eli ei aivan raapalemittaa, mutta ei juuri enempääkään.

Yleisenä teemana näissä on outous ja arvaamattomuus: osassa on suorempaa fantasia- ja science fiction -elementtiä, osassa on vain jotain outoa ja silmiinpistävää. Lyhyttarinoiden tapaan näiden jujuna usein on joku pieni koukku tai käänne, joka jutun lopusta löytyy ja potkaisee alkuosan uusille kierteille.

Langanpäitä on mainio kokoelma; vähän omituista luettavaa isoina kerta-annoksina tämä tarinasilppu on, joten suosittelen nautiskelemaan pienempinä annoksina silloin tällöin. Kokonaisuus toimii luultavasti paremmin niin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...