O. E. Lönnberg: Langanpäitä

Langanpäitä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Langanpäitä on sivumäärässä mitattuna lyhyt, mutta muuten kovin runsas: sen sivuilta löytyy sata tarinaa. Kaikki asettuvat mitaltaan sadan ja kahdensadan sanan väliin, eli ei aivan raapalemittaa, mutta ei juuri enempääkään.

Yleisenä teemana näissä on outous ja arvaamattomuus: osassa on suorempaa fantasia- ja science fiction -elementtiä, osassa on vain jotain outoa ja silmiinpistävää. Lyhyttarinoiden tapaan näiden jujuna usein on joku pieni koukku tai käänne, joka jutun lopusta löytyy ja potkaisee alkuosan uusille kierteille.

Langanpäitä on mainio kokoelma; vähän omituista luettavaa isoina kerta-annoksina tämä tarinasilppu on, joten suosittelen nautiskelemaan pienempinä annoksina silloin tällöin. Kokonaisuus toimii luultavasti paremmin niin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...