Lasten oma taidekirja

Osta kirja itsellesi

Lasten oma taidekirja esittelee yli sata taideteosta Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmista. Pieni nelikulmainen kirja on esineenä miellyttävä ja mukava katsella. Jokaisella aukeamalla on yksi teos: vasemmanpuoleisella sivulla on teos kokonaisuudessaan, oikealla sivulla on koko sivun kuva jostain teoksen pienestä yksityiskohdasta.

Formaatti toimii hienosti ja kuvista on osattu noukkia mielenkiintoisia yksityiskohtia – aina ei ole valittu niitä ilmeisimpiä kohtia. Se on hyvä. Myös teosvalikoima on mielenkiintoinen. Mukana on paljon tunnettuja klassikoita, mutta myös vähän erikoisempia tapauksia. Mukavaa on myös ajallinen vaihtelu: suurin osa teoksista on vanhaa taidetta, mutta mukana on kiitettävän paljon moderneja teoksia.

Lasten oma taidekirja sopii hienosti tutustuttamaan lapsia taiteen maailmaan. Tätä kirjaa on mukava selailla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.