Eija Aarnio (toim.): Lasten oma taidekirja

Lasten oma taidekirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lasten oma taidekirja esittelee yli sata taideteosta Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmista. Pieni nelikulmainen kirja on esineenä miellyttävä ja mukava katsella. Jokaisella aukeamalla on yksi teos: vasemmanpuoleisella sivulla on teos kokonaisuudessaan, oikealla sivulla on koko sivun kuva jostain teoksen pienestä yksityiskohdasta.

Formaatti toimii hienosti ja kuvista on osattu noukkia mielenkiintoisia yksityiskohtia – aina ei ole valittu niitä ilmeisimpiä kohtia. Se on hyvä. Myös teosvalikoima on mielenkiintoinen. Mukana on paljon tunnettuja klassikoita, mutta myös vähän erikoisempia tapauksia. Mukavaa on myös ajallinen vaihtelu: suurin osa teoksista on vanhaa taidetta, mutta mukana on kiitettävän paljon moderneja teoksia.

Lasten oma taidekirja sopii hienosti tutustuttamaan lapsia taiteen maailmaan. Tätä kirjaa on mukava selailla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...