Lasten oma taidekirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lasten oma taidekirja esittelee yli sata taideteosta Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmista. Pieni nelikulmainen kirja on esineenä miellyttävä ja mukava katsella. Jokaisella aukeamalla on yksi teos: vasemmanpuoleisella sivulla on teos kokonaisuudessaan, oikealla sivulla on koko sivun kuva jostain teoksen pienestä yksityiskohdasta.

Formaatti toimii hienosti ja kuvista on osattu noukkia mielenkiintoisia yksityiskohtia – aina ei ole valittu niitä ilmeisimpiä kohtia. Se on hyvä. Myös teosvalikoima on mielenkiintoinen. Mukana on paljon tunnettuja klassikoita, mutta myös vähän erikoisempia tapauksia. Mukavaa on myös ajallinen vaihtelu: suurin osa teoksista on vanhaa taidetta, mutta mukana on kiitettävän paljon moderneja teoksia.

Lasten oma taidekirja sopii hienosti tutustuttamaan lapsia taiteen maailmaan. Tätä kirjaa on mukava selailla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...