Daniel Lipkowitz: Pimeän puolen kronikat

Pimeän puolen kronikat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jostakin hämmästyttävästä syystä lähes jokainen poikalapsi tuntuu kokevan jossakin vaiheessa Star Wars -villityksen, vaikkei vielä moneen vuoteen voi elokuvia katsellakaan, ja meilläkin Star Wars -vaihe on kestänyt jo jonkin aikaa. Mikäpä siis voittaisi pienen Star Wars -fanin paremmin puolelleen kuin Lego Star Wars -kirjat, joista tietenkin Pimeän puolen kronikat on se kaikista kiinnostavin.

Kirjan kautta pääsee tutustumaan galaksin pimeään puoleen ja pahisten maailmaan. Pimeän puolen kronikoissa on yllättävänkin paljon tekstiä ja tietoa ja se toimii samalla tietopankkina aiheeseen perehtymättömälle vanhemmallekin. Tekstipätkät ovat lisäksi selkeitä ja lyhyitä, joten juuri lukemaan oppinut lukija pystyy lukemaan kirjaa jonkin verran itsekin.

Tätä kirjaa lukemalla saa myös pohjattomasti ideoita legoleikkeihin, joten iltasatuna luettaessa kannattaa varautua siihen, että akuutti leikkitarve saattaa yllättää kuulijan.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...