Tarek Malouf: Leivonnaisia herkkusuille : kuuluisan konditorian suosikkireseptit

Osta kirja itsellesi

Muffinit ovat muotia, tai oikeastaan kuppikakut ja Leivonnaisia herkkusuille kertoo kerrankin niiden eron. Ihastuttavassa leivontakirjassa on Hummingbird-konditorian herkut sovitettu kotikeittiöön ja siinä on onnistuttu maittavan mainiosti.

Kirjassa on kokoelma amerikkalaisia ja englantilaisia herkkuja silmiä hivelevin mutta yksinkertaisin kuvin. Kirjassa ollaan mahdollisimman uskollisia aidoille leipomuksille, mutta ohjeet ovat selkeät ja jokaisen kotileipurin loihdittavissa. Myös ainekset jokainen löytää tavallisista kaupoista ja erikoisempien aineksien saatavuuksista mainitaan.

Kirjassa on muutamia tutuiksi tulleita reseptejä kuten browniet ja piimäkakku mutta kirja on aivan ihana kokoelma parhaita leipomuksia. Kirjan parasta antia ovat monenmoiset kuppikakut, enkä malta päästä testaamaan sellaista erikoisuutta kuin laventelikuppikakut. Myös Key lime -piirakka on herkkulistan kärjessä.

Olen selaillut kirjaa intohimoisesti usein siitä hetkestä lähtien kun sain sen käsiini ja hankin heti seuraavana päivänä 12-kuppisen muffinssipellin ja tietenkin koristelusetin. Nam!

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ladataan lisää luettavaa...