Diana Wynne Jones: Liikkuva linna

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sophie on vanhin kolmesta sisaruksesta. Se ei tiedä hyvää. Kaikkihan tietävät, että vanhimmalla sisaruksella ei ole tulevaisuudeltaan odotettavissa kuin epäonnistumisia, parhaimmillaan keskinkertaisuutta. Siksi onkin aika loogista, että ilkeä noita langettaa Sophien päälleen kirouksen, ja lähdettyään erämaahan eristykseen hän törmää suoraan nuorten tyttöjen sydämiä syövän velho Howl’n linnaan. Saman tien sinne voi kai jäädäkin, ei mikään voi ainakaan pahemmaksi muuttua.

Tarina on hauska, maaginen, yllättävä ja vähän synkkäkin. Jonesin tyyli lähtee sadunkertojan salakavalan pisteliäästä kynästä.

Kirja kannattaa avata, vaikka olisikin katsonut sen pohjalta tehdyn elokuvan. Kirja ja elokuva kertovat täysin erilaiset tarinat, jopa henkilöhahmot ovat erilaiset.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...