Risto Isomäki: Litium6

Osta kirja itsellesi

Risto Isomäki on pirullisen hyvä kirjailija. Kuten Sarasvatin hiekkaa, myös Litium6 on pelottavan todenmukainen kuvaus mahdollisesta maailmanlopusta. Tällä kertaa juttu pyörii ydinenergian ympärillä: rikolliset ovat varastaneet kuusi tonnia litium 6 -isotooppia ja vähän plutoniumia päälle – ja mitä mukavaa niillä voidaankin tehdä!

Muodoltaan kirja on vauhdikas trilleri, pahimpien ja parhaimpien elokuvakliseiden mukaan. Löytyy vähäeleinen päähenkilö, särmikästä toimintaa ja luonnollisesti pahis, joka pitää sankarille luennon ovelasta juonestaan ennen kuin tappaa tämän.

Näistä viis: tarina on erinomaisen mukaansatempaava ja herättää siinä sivussa ajattelemaan tieteellisen tutkimuksen ja hiljattain avattujen dokumenttien voimalla. Jos haluaa pitää maailmansa miellyttävänä ja vailla inhottavia uhkakuvia, tämäkin kirja kannattaa jättää väliin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...