Risto Isomäki: Sarasvatin hiekkaa

Osta kirja itsellesi

Intian rannikolta löytyy ikivanha meren alle hautautunut kaupunki. Grönlannin jäätiköillä tapahtuu kummia ja Karibialla on kummallisia kivenlohkareita. Nämä kaikki liittyvät jotenkin yhteen ja selitys saattaa olla yllättävänkin tärkeä koko ihmiskunnalle…

Ilmastonmuutos on kovasti pinnalla tällä hetkellä. Sarasvatin hiekkaa maalailee uskottavia ja pelottavia tulevaisuudenkuvia, joissa vedenpaisumus uhkaa ihmiskuntaa. Mikä pelottavinta, kirja perustuu oikeisiin faktoihin ja todellisiin uhkakuviin. Kevyttä kesälukemista, siis; en suosittele herkästi ahdistuville. Tällainen ekoscifi onkin mielestäni jotakuinkin kamalinta kauhukirjallisuutta.

Sarasvatin hiekkaa on kiinnostava teoria, tarjoilee kiehtovia faktoja ja toimii romaaninakin ihan tarpeeksi hyvin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Heh, joo, kirja oli jo lainassa hyllyssä kun näin ensimmäisen osan sarjakuvaa Aamulehdessä. Tuli kiire lukea, että sain luettua ennen sarjakuvaa =) Sarjakuva näyttäisi ensimmäisen kahden sivun perusteella oikein hyvältä, varsinkin kun Isomäki selittää marginaaleissa avainkäsitteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...