Risto Isomäki: Sarasvatin hiekkaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Intian rannikolta löytyy ikivanha meren alle hautautunut kaupunki. Grönlannin jäätiköillä tapahtuu kummia ja Karibialla on kummallisia kivenlohkareita. Nämä kaikki liittyvät jotenkin yhteen ja selitys saattaa olla yllättävänkin tärkeä koko ihmiskunnalle…

Ilmastonmuutos on kovasti pinnalla tällä hetkellä. Sarasvatin hiekkaa maalailee uskottavia ja pelottavia tulevaisuudenkuvia, joissa vedenpaisumus uhkaa ihmiskuntaa. Mikä pelottavinta, kirja perustuu oikeisiin faktoihin ja todellisiin uhkakuviin. Kevyttä kesälukemista, siis; en suosittele herkästi ahdistuville. Tällainen ekoscifi onkin mielestäni jotakuinkin kamalinta kauhukirjallisuutta.

Sarasvatin hiekkaa on kiinnostava teoria, tarjoilee kiehtovia faktoja ja toimii romaaninakin ihan tarpeeksi hyvin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...