Antti Kauppinen, Sanna Paakkanen ja Tiina Tuppurainen: Liukuvoidetta ja laatuaikaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alaotsikkona Parisuhdeopas homoksi, lesboksi tai heteroksi aikovalle. Nyt loppui heteronormatiivisuus, tämä kolmikko antaa reippaasti vinkkejä kaikille kaikenlaisista parisuhteesta ja –suhteista kiinnostuneille. Itse hetero, homo ja lesbo ovat kolmikkona koonneet oppaan, jonka perusteella jokaisen on helppo toimia.

Opas on kieltämättä koottu hieman pilke silmäkulmassa ja tekijät toivovatkin, ettei kukaan vedä herneitä nenäänsä. Kuitenkin mukana on paljon asiaa muun muassa siitä, miten kertoa vanhemmille seurustelusta, ehdottaa muuttamista yhteen, vakiinnuttaa parisuhde ja lopulta — ikävä kyllä — erota.

Myös vinkkejä iskemisestä ja seurustelun aloittamisesta sekä muusta mukavasta on tarjolla. Toki myös seksistä, sen harjoittamisesta, miten, milloin, missä, kenen luona ja kuinka paljon, liikaa vai liian vähän? Kysymyksiä, joita varmaan pyörii ainakin nuoren päässä usein. Myös kaapista tuleva homo tai lesbo sekä normihetero saanee tästä mukavasti vastauksia käyttöönsä. Ei mikään standardiparisuhdeopas. Varoituksena mainittakoon myös, että saattaa sisältää huumoria!

Itse suosittelisin tätä jokaiselle, joka ei erilaisuutta eikä seksiä pelkää. Tämä voisi jopa toimia oppaana nuorille ja hieman aikuisemmillekin. Itse aion antaa tämä seuraavaksi pojalleni luettavaksi. Ja muistakaa, että tämä on todellakin tehty kaikkea seksuaalisuutta ajatellen, huomioon on otettu muun muassa seurustelukumppanin pehmoeläimet, liukuvoiteiden koostumus ja muut pienet, mutta tärkeät asiat. Ja toki myös turvaseksistä muistutetaan, samoin kuin bi- ja metroseksuaaleista… Seksuaalisuus on hauskaa! Itse tunnen olevani suorastaan nolo yksinäinen hetero, eronnut ja vielä leskikin. Silti minulla oli hihityttävän hauskaa tämän kirjan parissa, toivottavasti muillakin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...