Loiskis!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oppi ja ilo, vuonna 2008 liiketoimintansa aloittanut osa Sanoma Pro:ta tuottaa korkealaatuista ja innostavaa tekemistä lapsille. Vaikka sarja sinänsä on tuttu minulle jo vuosien takaa, olen vasta kuluneen vuoden ajan ottanut asiakseni paneutua siihen kunnolla. Ja aivan oikein; sarja todella on maineensa ja suosionsa arvoinen, olen tykännyt kaikista sen tarkkailun alle ottamistani tuotteista.

Erityisesti olen vaikuttunut siitä, kuinka erilaista materiaalia sarja tarjoaa. On puuhakirjoja- ja kortteja, pelejä ja ensikirjoja, olenpa tutkinut jo sarjan aapisenkin. Ja nyt sitten jotakin aivan erilaista: kylpykirja ja neljä ihastuttavaa vesilelua.

Loiskis!-kirjan tarinassa Kasperi-ankka ja Pessi-pesukarhu nukkuvat päiväunia, kun Suvi-sammakko johdattaa heidät vedenalaiseen leikkipuistoon. Siitä päivästä lähtien leikkipaikalla loikitaan ja loiskitaan joka ikinen päivä – ja juuri näihin loiskuleikkeihin kirjan pienet lukijat pääsevät sen avulla osallisiksi.

Kuten sanottua Loiskis! on kirja, jota voi lueskella ja mutustella vaikkapa kylpyhetken aikana. Se sisältää niin ikään neljä pientä polskimiskaveria, joilla leikkiä joko vedessä tai muuten vaan.

Meillä setti oli erityisesti yksivuotiaan, hiukan epäluuloisen kylpijän mieleen. Suosituksemme!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...