Loiskis!

Osta kirja itsellesi

Oppi ja ilo, vuonna 2008 liiketoimintansa aloittanut osa Sanoma Pro:ta tuottaa korkealaatuista ja innostavaa tekemistä lapsille. Vaikka sarja sinänsä on tuttu minulle jo vuosien takaa, olen vasta kuluneen vuoden ajan ottanut asiakseni paneutua siihen kunnolla. Ja aivan oikein; sarja todella on maineensa ja suosionsa arvoinen, olen tykännyt kaikista sen tarkkailun alle ottamistani tuotteista.

Erityisesti olen vaikuttunut siitä, kuinka erilaista materiaalia sarja tarjoaa. On puuhakirjoja- ja kortteja, pelejä ja ensikirjoja, olenpa tutkinut jo sarjan aapisenkin. Ja nyt sitten jotakin aivan erilaista: kylpykirja ja neljä ihastuttavaa vesilelua.

Loiskis!-kirjan tarinassa Kasperi-ankka ja Pessi-pesukarhu nukkuvat päiväunia, kun Suvi-sammakko johdattaa heidät vedenalaiseen leikkipuistoon. Siitä päivästä lähtien leikkipaikalla loikitaan ja loiskitaan joka ikinen päivä – ja juuri näihin loiskuleikkeihin kirjan pienet lukijat pääsevät sen avulla osallisiksi.

Kuten sanottua Loiskis! on kirja, jota voi lueskella ja mutustella vaikkapa kylpyhetken aikana. Se sisältää niin ikään neljä pientä polskimiskaveria, joilla leikkiä joko vedessä tai muuten vaan.

Meillä setti oli erityisesti yksivuotiaan, hiukan epäluuloisen kylpijän mieleen. Suosituksemme!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...