Päivi Alasalmi: Loistava yksinhuoltajuus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja siitä, mitä on yksinhuoltajuus, loistavaa. Kirjan alkua ei pidä pelästyä. Se alkaa sillä, että yksinhuoltajuus olisi yhtä kurjuutta. Kaikki menee pieleen, mitään ei jaksa, mihinkään ei pääse ja ollaan vaan lasten kanssa.

Päivi Alasalmi on haastatellut erilaisia yksinhuoltajia. Miehiä ja naisia, nuoria ja jo vanhempia. Tarinat ovat toinen toistaan kiehtovampia selviytymistarinoita. Teksti on hyvin jouhevaa ja sitä lukee suorastaan ahmien.

Kirjaa voisin suositella kaikille yksinhuoltajille ihan vaan tsemppaukseksi. Kaikille muille sitten siksi, että ihan vaan tiedoksi, mitä se yksinhuoltajuus on. Sitä, ettei se sittenkään ole kadehtimisen arvoista, joskaan ei surkuteltavaakaan. Yksinhuoltajuus on ihan loistavaa. Näin moni tässä kirjassa on sitä mieltä. Vaikka välillä on rankkaa, niin vastaavasti ilon hetkiä on myös.

Kirjan loppupuolella on tärkeitä osoitteita, joita saattaa tarvita, kun joutuu yksinhuoltajaksi, lisäksi kiva peli Haluatko yksinhuoltajaksi?

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...