Mikko Majander: Lukemisen hulluus : Esseitä aikamme kulttuurista

Lukemisen hulluus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Olen nyt kurkistellut vähän esseiden maailmaan ja kirjastossakin ottanut tavaksi vilkaista esseehyllyä. Yhdellä vilkaisulla matkaan tarttui Mikko Majanderin Lukemisen hulluus : Esseitä aikamme kulttuurista.

Aika lyhyttä tavaraa, nämä esseet, ja syykin selviää heti saatteista: jutut on julkaistu alunperin pääasiassa Uutispäivä Demarissa kolumneina. Tyyli on siis sen mukainen: varsin kepeä.

Aihepiirit vaihtelevat sivistyneen ja keskiluokkaisen kulttuuriharrastuksen eri osa-alueilta, pääpainonaan musiikki ja kirjallisuus. Majander pohdiskelee asioita siististi ja tyylikkäästi.

Kyllä näiden esseekolumnien parissa kulttuurinjanoinen lukija viihtyy, sopivina välipaloina nautiskellen. Eiköhän kirjasta jokunen Spotifyn hyllyille johtava suosituskin tartu matkaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 177 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...