Anja Erämaja ja Ulla Virkamäki: Lulu ja avaruuskoira

Osta kirja itsellesi

Lulun kaikki päivät ovat lähes täydellisiä, on vain pari puutetta, jotka Lulu muistaa nukkumaan mennessään. Lulu haluaa itselleen kännykän ja siihen prinsessaliittymän. Eräänä yönä, kun kuu on lähes täysi, se päättää toteuttaa Lulun toiveet ja Lulu saa taivaasta Luuriluun, jolla voi soitella taivaallisille prinsessoille.

Mielikuvituksellinen tarina on runollista kielen ja fantasian lentoa. Anja Erämaja on maininnut esikuvakseen Kirsi Kunnaksen ja Kunnaksen klassikkorunojen kaltaista hurmaavaa kielellä leikittelyä tämäkin kirja tarjoaa. Kirjan kuvitus on Ulla Virkamäen ensimmäinen lastenkirjakuvitus, mutta toivon mukaan ei jää viimeiseksi, sen verran koreaa kirjan kuvitus on.

Prinsessatarina viehätti pikkupoikaakin, joten Lulu ja avaruuskoira selvisi koelukemisesta kunnialla. Viehättävä ja vähätekstinen kirja sopii hyvin luettavaksi pienemmille kirjallisuudenystäville, tämä on hyvää verryttelyä kielitajulle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...