Bret Easton Ellis: Lunar Park

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lunar Park kertoo kirjailija Bret Easton Ellisistä, joka saavuttaa menestystä kirjoillaan, mutta ajautuu hankaluuksiin elämässään. Päihteet saavat otteen miehestä. Lopulta Ellis päätyy naimisiin poikansa äidin kanssa ja tutustuu nyt 11-vuotiaaseen poikaansa paremmin. Taustalla painaa hankala suhde omaan isään.

Idylliä ei synny, vaan sen sijaan alkaa tapahtua. Lähiseudulla murhataan ihmisiä, ja poikia katoaa. Ellisin ympärillä tapahtuu jotain, joka liittyy tavalla tai toisella Ellisin isään. Mutta mitä?

Lunar Park on hämmentävä kirja, eikä vähiten siksi, että Bret Easton Ellis muistuttaa kovin päähenkilöään. Mitkä tapahtumat ovat totta ja mitkä eivät? Lunar Park pistää lukijansa varsin lupaavasti sekaisin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...