Bret Easton Ellis: Lunar Park

Osta kirja itsellesi

Lunar Park kertoo kirjailija Bret Easton Ellisistä, joka saavuttaa menestystä kirjoillaan, mutta ajautuu hankaluuksiin elämässään. Päihteet saavat otteen miehestä. Lopulta Ellis päätyy naimisiin poikansa äidin kanssa ja tutustuu nyt 11-vuotiaaseen poikaansa paremmin. Taustalla painaa hankala suhde omaan isään.

Idylliä ei synny, vaan sen sijaan alkaa tapahtua. Lähiseudulla murhataan ihmisiä, ja poikia katoaa. Ellisin ympärillä tapahtuu jotain, joka liittyy tavalla tai toisella Ellisin isään. Mutta mitä?

Lunar Park on hämmentävä kirja, eikä vähiten siksi, että Bret Easton Ellis muistuttaa kovin päähenkilöään. Mitkä tapahtumat ovat totta ja mitkä eivät? Lunar Park pistää lukijansa varsin lupaavasti sekaisin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...