Peter Wohlleben: Luonnon salainen verkosto

Luonnon salainen verkosto

Osta kirja itsellesi

Peter Wohlleben on saksalainen metsänhoitaja, luennoitsija ja kirjailija, jonka kirjat Puiden salattu elämä ja Eläinten salatut elämät ovat suosittuja Suomessakin.

Luonnon salaiset verkostot jatkaa luonnon salaisuuksien penkomista. Wohlleben paljastaa luonnosta löytyviä yhteyksiä, jotka yhdistävät kasveja ja eläimiä yllättävillä tavoilla.

Miten kurkikantojen toipuminen vaikuttaa Espanjan kinkuntuotantoon? Miten jokiin nousevat lohet ruokkivat puita? Miten lehtipuut vaikuttavat maapallon pyörimisliikkeeseen? Wohlleben kiinnittää lukijan huomion kovin mielenkiintoisiin asioihin.

Tekstistä välittyy vahva suhde luontoon ja perusteellinen ymmärrys puiden asioista. Wohllebenin näkemykset eivät välttämättä ole metsäteollisuuden mieleisiä, mutta minusta näitä oli mielenkiintoista lukea. Luonnon salainen verkosto on helppolukuinen, ajatuksia herättävä kirja, josta oppii uutta luonnon syistä ja seurauksista.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Puista ja eläimistä on luettu ja tämäkin on varattu kirjastosta. Hyviä ja mielenkiintoisia kirjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...