Peter Wohlleben: Luonnon salainen verkosto

Luonnon salainen verkosto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Peter Wohlleben on saksalainen metsänhoitaja, luennoitsija ja kirjailija, jonka kirjat Puiden salattu elämä ja Eläinten salatut elämät ovat suosittuja Suomessakin.

Luonnon salaiset verkostot jatkaa luonnon salaisuuksien penkomista. Wohlleben paljastaa luonnosta löytyviä yhteyksiä, jotka yhdistävät kasveja ja eläimiä yllättävillä tavoilla.

Miten kurkikantojen toipuminen vaikuttaa Espanjan kinkuntuotantoon? Miten jokiin nousevat lohet ruokkivat puita? Miten lehtipuut vaikuttavat maapallon pyörimisliikkeeseen? Wohlleben kiinnittää lukijan huomion kovin mielenkiintoisiin asioihin.

Tekstistä välittyy vahva suhde luontoon ja perusteellinen ymmärrys puiden asioista. Wohllebenin näkemykset eivät välttämättä ole metsäteollisuuden mieleisiä, mutta minusta näitä oli mielenkiintoista lukea. Luonnon salainen verkosto on helppolukuinen, ajatuksia herättävä kirja, josta oppii uutta luonnon syistä ja seurauksista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...