Claes Andersson: Maanalainen näkötorni

Osta kirja itsellesi

Claes Andersson on tapaus, jota arvostan ja jonka sanoja tahdon lukea. Ihanaa ja suoraa, herkkää ja iholle tulevaa tekstiä. Niin nytkin, tämä runokirja, jota ilokseni olen saanut lukea, hiljaa itsekseni ja ääneen toisille.

Maanalainen näkötorni on mahtava nippu runoja, isänmaallisia ja rohkeita, sieluun sattuvia ajatuksia ja omituisia unia. Kuka osaisi oman unensa runoksi muuttaa.

Tunsin itseni yksinäiseksi lapsena
Tunsin itseni yksinäiseksi aikuisena
Nyt vanhana ja loppua odottaessani tunnen
itseni yksinäisemmäksi kuin koskaan
Yksinäisyys on paras ystäväni
Tulen kaipaamaan sitä enemmän kuin ketään

Moni näistä runoista saa laskemaan kirjan syliin ja miettimään vähän kaikkea, itseään, kaikkea ympärillä olevaa, menneitä ja tulevia. Kiittämään näistä sanoista, jotka niin taidolla ja sydämellä, elämän viisaudella ja kokemuksella on tähän kirjaan painettu.

Alun perin ruotsin kielellä luotu teos, jonka Jyrki Kiiskinen on osannut suomen sanoiksi kääntää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...