Jonathan Carroll: The Marriage of Sticks

The Marriage of Sticks

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jonathan Carrolliin voi luottaa. The Marriage of Sticks on kiehtova, mystinen ja vauhdikas kirja. Alku vaikuttaa tavanomaiselta, mutta sitten seuraa yllättävä käänne, joka tekee tarinasta kaikkea muuta.

Kauniisti kirjoitettu kirja kiitää paikoin ehkä hieman turhankin vauhdikkaasti, mutta se lienee hinta, joka tiiviydestä (kirjassa on alle 300 sivua) on maksettava. Carrollin kirjoissa tämä tuntuu olevan tyypillistä, jossain kohtaa lukija yksinkertaisesti putoaa kärryiltä, kun kummallisia tapahtumia seuraa yksi toisensa perään. Onneksi Carroll vetää tarinan langat kasaan lopuksi varsin tyydyttävällä tavalla.

Kirja kuuluu The Wooden Sean kanssa samaan Crane’s View -trilogiaan (kolmas osa on Kissing the Beehive); käytännössä se tarkoittaa hienovaraisia yhteyksiä saman tapahtumapaikan kautta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...