Jonathan Carroll: The Panic Hand

The Panic Hand

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kokoelma kerää yksiin kansiin 19 novellia Jonathan Carrollilta. Novellit on julkaistu pääasiassa 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa ja julkaistu eri lehdissä. Englanninkielinen The Panic Hand on itse asiassa laajennettu versio jo vuonna 1989 ilmestyneestä Die Panische Hand -kokoelmasta.

Novellit ovat taattua tavaraa eli juuri sitä, mitä Jonathan Carrollilta odottaa. Lähes jokaisessa esiintyy koira, Jumalakin piipahtaa, kuolemanjälkeistä elämää pohditaan… mutta toki myös muita aiheita. Yhteistä novelleille on vähintään lievästi nyrjähtänyt ote todellisuuteen. Tyyli vaihtelee lämpimästä kauhistuttavaan, mutta synkeimmissäkin kauhujutuissa on joku humoristinen näkökulma.

Kuten novellikokoelmissa yleensä, joukosta löytää suosikkeja ja vähemmän kiinnostavia, mutta kokonaisuutena The Panic Hand on vakuuttava kokoelma erikoisia pikku tarinoita.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...