Jonathan Carroll: Sleeping in Flame

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sleeping in Flame on Jonathan Carrollia parhaimmillaan. Walker Easterling on entinen näyttelijä, nykyinen käsikirjoittaja, joka kohtaa elämänsä naisen. Mitä enemmän Walker naiseen rakastuu, sitä oudommaksi tapahtumat käyvät. Walkerin ympäristö tuntuu suorastaan pulppuavan taikuutta. Tunnelma alkaa muuttua uhkaavaksi, kun taianomaiset tapahtumat alkavat vaikuttaa pahantahtoisilta.

Bones of the Moonin ja Outside the Dog Museumin kanssa samaan jatkumoon sijoittuva kirja on erinomainen perinteisen sadun uudelleentulkinta, joka heittää lukijalle yllättäviä käänteitä ja romantiikkaa. Jälleen kerran tapahtumapaikkana toimii Wien kaikessa kauneudessaan, muutenkin teemat pyörivät Carrollin vakioaiheissa.

Kirjan kannen kommenttia lainatakseni: olen todellakin kateellinen teille, jotka ette vielä ole tutustuneet Carrollin tuotantoon. Teillä on paljon hyvää edessänne. Jos joku kustantaja tätä lukee, ehdotan vakavasti Carrollin kirjojen suomentamisen jatkamista.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...