Jonathan Carroll: Glass Soup

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Glass Soup on suoraa jatkoa Valkoisille omenoille, vaikka toimiikin myös itsekseen. Vincentin ja Isabellen tarina saa kuitenkin jatkoa, Wienin kauniissa maisemissa – ja vähän muuallakin, elämän ja kuoleman rajan molemmilla puolilla.

Meno on aivan yhtä höyrypäistä kuin Valkoisissa omenoissa ja samalla tavalla syvällistä ja maailmanmenoa ja elämän syvimpiä tosiasioita koskettavaa. Carroll on erinomainen kirjoittaja, joka sekoittaa vakavia pohdintoja ja hauskaa surrealismia varoituksetta ja yllättävillä tavoilla. Erinomainen kirja, se riittää.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...