Jonathan Carroll: Outside the Dog Museum

Outside the Dog Museum

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tyypillinen ei ole ehkä ensimmäinen adjektiivi, joka tästä kirjasta lukijalle mieleen tulee. Outside the Dog Museum on kuitenkin tyypillinen Jonathan Carroll -kirja: maaginen kertomus miehestä, jonka elämä menee sekaisin. Mukana ovat Carroll-vakiot Jumala ja mystinen bullterrieri.

Kirja kertoo maailmankuulusta arkkitehtinerosta Harry Radcliffestä, jonka käsittämättömän rikas sulttaani palkkaa rakentamaan koiramuseota. Siinä sivussa Radcliffe pallottelee kahden naisen välissä ja kertoo elämästään, erityisesti ajasta, jolloin sekosi. Museonrakennusprojekti on täynnä mutkia ja yllättäviä totuuksia elämästä ja ihmiskunnasta.

Taianomainen kirja, taattua Jonathan Carroll -laatua. Suosittelen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...