Jonathan Carroll: Naurujen maa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Naurujen maa vaikutti kansiensa perusteella mielenkiintoiselta tapaukselta. Neil Gaimanin suositukset ratkaisivat: tämä täytyy lukea. Kannatti, ja suosittelen kirjaa ehdottomasti muillekin oudon ja taianomaisen ystäville.

Kirja kertoo miehestä, joka ihailee erästä lastenkirjojen kirjoittajaa yli kaiken. Hän haluaa kirjoittaa tämän elämäkerran ja päätyy matkustamaan tämän kotikaupunkiin tekemään tutkimustyötä. Kaikki ei vain ole aivan niin yksinkertaista; kaupungissa on jotain outoa.

Kirjan ensimmäinen osa on kerrassaan tavallinen. Toisessa osassa tapahtuu jo kummia. Kolmannessa osassa outous räjähtää kertaheitolla silmille — kummallisena, mutta niin totena, että tapahtumat on pakko ottaa vakavasti. Kun Jonathan Carroll osaa vielä lopettaa tarinansa ytimekkäästi, tuloksena on loistavan taianomainen kirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...