Julie Kibler: Matkalla kotiin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Isabella-neiti elää nuoruutensa 1930- ja 40-luvun ristiriidoissa. Säännöt, tai kiellot ovat selkeät ja ennakkoluuloja ei tarvita, kun rotusyrjintä kuuluu jokapäiväiseen elämään. Valkoisen on helppo olla puolueeton, mutta asioiden kyseenalaistaminen voi koitua kohtaloksi.

Vuosikymmeniä myöhemmin Isabelle on vanha ja yksinäinen nainen joka on saanut kampaajastaan Dorriesta uskotun ystävän. Ystävyys saa kuitenkin uudet mittasuhteet kun Isabella pyytää yllättäen Dorrieta viemään hänet kotikaupunkiinsa. Pitkän ajomatkan aikana Isabella kertoo tarinansa ja samalla tutustutaan Dorrien elämään.

Rakkaus saa tekemään kaikkensa, mutta yksi ei voi päättää mikä on toiselle parasta. Matkalla kotiin tuo aluksi mieleen Piiat, mutta jo pian suunta muuttuu, vaikka aikakausi ristiriitoineen onkin sama. En ole kova romantiikan ystävä, mutta kielletyn rakkauden karikot saavat sydämen sykkimään ja kirja pääsi niin yllättämään kuin saamaan kyyneleet silmiin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...