Tony Mitton ja Ant Parker: Metsän asukkaita

Metsän asukkaita

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Metsän asukkaita on juuri sopivaa luettavaa kaksi ja puolivuotiaalle eläimistä innostuvalle lukutoukalle. Hauskasti kuvitettu kirja esittelee Pohjois-Amerikan havumetsissä asustelevia eläimiä, osin tuttuja, osin hiukan erikoisempia. Jokaiselta aukeamalta lapsi pääsee etsiskelemään uusia lajeja, jonka seurauksena ne tuntuvat jäävän vallan hyvin mieleen. Erityistä huomiota meillä saivat osakseen piikkisika ja haisunäätä, itselleni uusi hauska tuttavuus oli ainakin lumikenkäjänis.

Vaikka jokaiselle aukeamalle onkin ujutettu ainakin yksi ihan oikea tiedonjyvänen, on kirja rakennettu niin taitavasti lapsia ajatellen, että se tuntuu ihan satukirjalta. Näin lapsi viihtyy sen parissa mainiosti ja saattaa suurella todennäköisyydellä huomaamattaan myös kohentaa eläintietämystään.

Suosittelen. Ja taidan itse kurkistaa, mitä sarjan kolme muuta teosta pitävät sisällään. Kannattaa myös katsastaa aiempi arvioni tekijäkaksikon teoksesta Loistava lentomatka. Siitä innostuttiin meillä niin ikään.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...