H.W. Lewis: Miksi heittää lanttia? : Päättämisen taito ja tiede

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

H. W. Lewis on fyysikko, joka on erikoistunut päätöksiin. Miksi heittää lanttia? on hauska ja hyödyllinen teos, joka kertoo, kuinka tehdä päätöksiä. Lewis käsittelee päätöksentekoa laajasti: deittailua, politiikkaa, uhkapelaamista, pörssisijoittamista – lukemalla kirjan huolella viisastuu monella elämän alueella.

Vankkaa asiaa havainnollistetaan kiinnostavin esimerkein. Tieto on esitetty selkeästi, eikä kirjan sisällön ymmärtämiseen tarvita kummoisiakaan matematiikan taitoja. Jos nimenomaan on niin, ettei todennäköisyyksiä juurikaan ymmärrä, kannattaa kirja ehdottomasti lukea.

Kirjan Suomessa julkaissut Terra Cognita on minun silmissäni muuten kerännyt jo melkoisen hyvän maineen tietokirjakustantamona.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...