Kirsten Kearney: Minecraft : Rakenna ihmeellisiä maailmoja

Minecraft: Rakenna ihmeellisiä maailmoja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Minecraft on paitsi tavattoman suosittu peli, myös varsin suosittu taide- ja askarteluväline. Pelin kuutioista on mahdollista rakennella yhtä jos toista. Jotkut rakentelevat pelatessaan kuutio kerrallaan, toiset käyttävät erillisiä apuohjelmia luodakseen nopeammin ja tehokkaammin valtavia rakennuksia, jotka jäljittelevät oikean maailman paikkoja tai luovat jotain aivan uutta.

Minecraft : Rakenna ihmeellisiä maailmoja esittelee todella upeita Minecraft-rakennelmia. Englanninkielinen nimi How to build superstructures in Minecraft lupailee vähän liikoja, sillä mikään varsinainen rakennusopas tämä ei ole. Ohjeet ovat hyvin ylimalkaisia vaihe vaiheelta -kuvia, joista saa vähän vihjettä, miten isoja rakennelmia kannattaa lähteä tekemään.

Rakennelmista on kauniita kuvia ja niiden tekijätkin ovat päässeet ääneen. Osasta on tarjolla serverien osoitteita, joissa niitä pääsee ihastelemaan Minecraftissa. Kirja on oivallista inspiraatiota Minecraft-rakentelijoille ja niillekin, jotka eivät ole itse pelistä innostuneita, kirja näyttää hienosti, mitä kaikkea näistä palikoista oikein voi rakennella, kun todella innostuu.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...