Kirsti Mäkinen ja Tuula Uusi-Hallila: Minna Canth : taiteilija ja taistelija

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä Minna Canthista kertova kirja kuuluu kuvallisiin kirjailijaelämänkertoihin, joita on helppo lukea ja katsella, koska kuvia on paljon.

Kirja alkaa siitä kun Minna syntyy ja kattaa koko elämänkaaren aina kuolemaan asti. Esiin nousevat Minna Canthin yksityiselämä ja julkinen rooli, kaikki näytelmät ja millaista niiden esittäminen ja kritiikki oli, ennen ja nyt.

Lapsuudesta aikuisuuteen. Kun Minna menee naimisiin, saa lapsia, jää leskeksi, ajaa naisasiaa, kirjoittaa. Kaikki se on tätä päivää. Olisipa Minna näkemässä, kokemassa.

Tämä kirja on erittäin hyvä sellaiselle, joka vain haluaa tietää jotain Minna Canthista, sillä kaikki se on tässä kirjassa tiivistettynä. Jos kiinnostuu enemmän, niin kirjan lopussa on mahtava luettelo kirjoista, joista voi saada lisää tietoa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...