Maikki Harjanne: Mintun luontokirja

Mintun luontokirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Minttu on yksi eniten kirjoissa esiintyneistä hahmoista, mitä tulee kirjojen lukumäärään. Maikki Harjanteen tuotanto kattaa lähes 90 teosta, joista Minttu esiintyy yli 40:ssä. Mintun luontokirja on innostava, ja parhaimmillaan se tuo luonnon seuraamisen osaksi lapsen elämää.

Minttu täyttää kuusi vuotta ja saa äidiltään lahjaksi muistikirjan. Siihen hän kirjaa, piirtää ja kerää havaintojaan päiväkirjan tapaan vuoden ajan. Luonnosta löytyy aina jotain mielenkiintoista, eikä sen tarvitse olla mitään eksoottista. Kirjan hieno teema onkin, että luontoon ei tarvitse matkustaa – se on läsnä missä vaan.

Mintun luontokirja toimii rikkaan kuvituksensa puolesta pienillekin lapsille. Aikuisille se antaa ideoita yksinkertaiseen ja käytännölliseen ympäristökasvatukseen sekä lasten kanssa puuhailuun.

Tämä on jo kirjan 5. painos.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 196 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...