Maikki Harjanne: Minttu ja paras ystävä

Minttu ja paras ystävä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mintulla on harmi: kaikilla muilla on paras ystävä paitsi hänellä. Veli Ville yrittää lohduttaa, esikoulussahan kaikki ovat Mintun ystäviä. Parasta ystävää Mintulla ei kuitenkaan ole, paitsi Eiko, mutta Eiko on matkoilla, eikä asiaa voi varmistaa.

Minttu ryhtyy kartoittamaan asiaa. Hän yrittää löytää ystävän pullopostilla ja saa vastauksen kirjekyyhkyn tuomana. Minttu etsii ystävää jopa ilmapalloon kirjoitetulla viestillä, mutta vastausta ei löydy – ei, ennen kuin Eikolta tulee kortti, joka tuo samalla Eikon takaisin kotiin. Ja kas, Mintulla on kuin onkin paras ystävä!

Minttu-kirjoja on ilmestynyt vuodesta 1978 asti ja viime vuosinakin niitä on saatu taas lisää vähintään kerran vuodessa. Maikki Harjanteen yksinkertaisen toimiva kuvitus vetoaa edelleen ja tekstissäkin on lämpöä ja ajatusta. Tässäkin kirjassa on hyviä ajatuksia ystävyydestä ja ystävistä. Tätä on mukava lukea lapselle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...