Maikki Harjanne: Mintun lääkärikirja

Mintun lääkärikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aamulla Mintulla ei ole nälkä. Sen sijaan korva on kipeä. Mintulla taitaa olla korvatulehdus… lääkärireissuhan siitä on luvassa ja lääkärikäynnistä taas opettavainen lastenkirja.

Vuonna 1995 ensimmäisen kerran ilmestynyt Mintun lääkärikirja on jo viidennessä painoksessaan. Mikäpä siinä: kirja on tuttua Minttu-kirjojen laatua. Kuvat ovat selkeitä, yksinkertaisia ja värikkäitä, ja teksti on hauskaa.

Kirja onkin hyvää luettavaa, jos lääkärissä käyminen huolestuttaa lapsia. Mintun lääkärikäynnin myötä lääkärissä käyminen ja sairaudesta toipuminen tulee tutummaksi. Kirjassa käsitellään hyvin myös sitä, kuinka isoveli Ville on mustasukkainen kaikesta Mintun saamasta huomiosta – tuttu ilmiö lapsiperheissä sekin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...