Maikki Harjanne: Mintun lääkärikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aamulla Mintulla ei ole nälkä. Sen sijaan korva on kipeä. Mintulla taitaa olla korvatulehdus… lääkärireissuhan siitä on luvassa ja lääkärikäynnistä taas opettavainen lastenkirja.

Vuonna 1995 ensimmäisen kerran ilmestynyt Mintun lääkärikirja on jo viidennessä painoksessaan. Mikäpä siinä: kirja on tuttua Minttu-kirjojen laatua. Kuvat ovat selkeitä, yksinkertaisia ja värikkäitä, ja teksti on hauskaa.

Kirja onkin hyvää luettavaa, jos lääkärissä käyminen huolestuttaa lapsia. Mintun lääkärikäynnin myötä lääkärissä käyminen ja sairaudesta toipuminen tulee tutummaksi. Kirjassa käsitellään hyvin myös sitä, kuinka isoveli Ville on mustasukkainen kaikesta Mintun saamasta huomiosta – tuttu ilmiö lapsiperheissä sekin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...