Daniel Bergner: Mitä nainen haluaa?

Mitä nainen haluaa?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

New York Timesistakin tuttu Daniel Bergner perehtyy tietokirjassaan Mitä nainen haluaa? naisen seksuaalisuuteen tieteen keinoin. Hän haastattelee teoksessaan lukuisia naisen seksuaalisuuteen perehtyneitä tutkijoita ja saa selville havahduttaviakin teorioita naisen halusta.

Kirjassa kyseenalaistetaan perinteiset näkemykset naisen seksuaalisesta käyttäytymisestä uusimpien tutkimustulosten valossa ja pohditaan muun muassa myyttiä naisen yksiavioisuudesta, naisten haluttomuuden syitä ja yhteiskunnan halukkuutta kontrolloida naisen seksuaalisuutta.

Tieteellisten tutkimustulosten lisäksi kirjassa on myös otteita ihan tavallisten naisten näkemyksistä omasta seksielämästään ja fantasioistaan.

Daniel Bergnerin kirja osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi, ja ainakin allekirjoittaneelle kirjan mukana tuli paljon uutta tietoa ja siinä käsittellyt teemat jättivät pohdittavaa vielä lukukokemuksen jälkeenkin. Mistään seksioppaasta kirjassa ei ole kyse, vaan se ennemminkin herättää kysymyksiä kuin antaa vastauksia. Teema ja Bergnerin tapa käsitellä aihetta ovat joka tapauksessa äärimmäisen mielenkiintoisia. Lue tämä kirja, jos aihe yhtään kiinnostaa.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...