Katri Kirkkopelto: Molli ja pöpi pipi

Molli ja pöpi pipi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Katri Kirkkopellon Molli ja pöpö pipi on lastenkirja sairastamisesta. Mollin seikkailuja ennen tätä kirjaa on seurattu jo peräti kymmenessä kirjassa.

On aika huono päivä. Mollin korvaa alkaa särkeä. Se ei kuitenkaan ole ainoa asia vaan pian Mollilla on vaikka mitä ongelmaa: kurja olo, aivastuksia, yskää ja kuumetta. Onneksi Molli ei kuitenkaan ole yksin, vaan hänellä on pikku Sisu tutkimassa ja huolehtimassa. Molli tarvitsee lepoa mutta sen jälkeen pian Molli onkin jälleen terve.

Kirjassa on mukana pikkuinen pörriäinen, joka antaa lukijalleen ohjeita Mollin huolehtimiseen ja paijaamiseen. Vuorovaikutuksen lisääminen on hyvä idea lastenkirjoissa.

Sairastaminen on lastenkirjan aiheena hyvä. Se on asia, johon jokainen lapsi voi varmasti samaistua ja samalla asia, johon on hyvä lasta opettaa. Kirjan hoitokonsteissa mennään enemmän hauskuus edellä, esimerkiksi laastareita läiskitään ympäri Mollia. Samalla joukossa on kuitenkin myös hyviä konsteja: korostetaan lepoa ja huolenpitoa.

Kuvitustyyli on omaperäinen. Kirjan molemmat hahmot ovat kummallisia ja varmasti kiehtovat tavanomaista lukijaa.

Kokonaisuutena Milli ja pöpö pipi on mukava kirja ja siten tutustumisen arvoinen.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...