Juha Särkelä (toim.): Muistoja Pöllölaaksosta

Osta kirja itsellesi

Maikkari, tuo lauantai-iltojen yhteinen ilo, lempisarjojen koti ja vanha kunnon pöllölogo. Vuonna 2009 moni joutui lähtemään MTV:ltä, mutta entiset työntekijät pitivät yhteyttä ja muistelivat vanhoja. Juttuja riitti ja lopulta niistä syntyi kokonainen kirja.

Muistoja Pöllölaaksosta kertoo MTV:stä tekijän silmin: millaista Pöllölaaksossa oli olla töissä, mikä jäi mieleen ja mitä jäi kaipaamaan. Jutut on kirjoitettu kertojien omalla tyylillä, mikä tekee lukukokemuksesta monipuolisen.

Rehelliset tarinat kokoavat lämminhenkisen tarinan yhden tv-kanavan historiasta, joka olisi muuten saattanut jäädä kertomatta. Kirjan toinen osa koostuu ohjaaja Markku Onttosen postuumisti julkaistusta MTV-Teatterin historiaa käsittelevästä teoksesta.

Muistoja Pöllölaaksosta on hieno pala viihdeteollisuuden historiaa. On hauska lukea, mitä kulisseissa on tapahtunut ja mitkä tapahtumat ovat työvuosista jääneet mieleen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...