Muoti : tyylit ja vaatteet kautta aikojen

Muoti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muoti : tyylit ja vaatteet kautta aikojen on massiivinen mutta kaunis kirja, jossa käydään läpi muotisuuntaukset esihistoriallisista ajoista nykypäivään saakka. Vuosisata ja -kymmen kerrallaan voi nähdä ja lukea asujen ja muodin muuttumisesta.

Kirja on mielenkiintoinen ja kattava, kuvitus on erittäin onnistunut. 1800-luvun puvuista on monia piirroksia, mutta olisin kuvitellut, että myös aitoja asuja olisi vielä jäljellä, jotta valokuvia olisi saatu mukaan. Myös nykyaika jäi hieman tyngäksi, koska nykymuoti on niin monipuolista. Niin naisten kuin miesten muotia esitellään kattavasti. Vaikka on ihan ymmärrettävää, että lasten muoti ja vaatteet jätettiin pois, olisivat nekin kiinnostaneet.

Muoti tuo esille oman palan historiaa. Asiallinen, mutta mielenkiintoisena pysyvä kirja lisää kohderyhmään muutkin kuin vaatefriikit.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...