Ursula Auer: Murhia Mankalassa

Murhia Mankalassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ursula Auer käsittää kirjailijapariskunnan Pentti Kirstilän ja Anja Angelin.

Murhia Mankalassa on salapoliisiromaani, johon minun oli tartuttava kahdesta varsin hyvästä syystä. Ensinnäkin olen asunut Mankalassa eli maisemat ja miljöö olivat tuttuja ja oli kivaa lukea ja antaa mielikuvituksen piirtää tuttuja kasvoja kirjan henkilöille. Toinen syy oli se, että kirjassa mainitaan Kouvolan Dekkaripäivät.

Murhia tässä kirjassa siten tapahtuukin. Ei ole vain yhtä ruumista, jonka murhaajaa etsittäisiin, vaan ruumiita napsahtelee niin, että välillä ihan hengästyttää. Onkin jännittävää miettiä, kenen vuoro on seuraavaksi ja ketä loppujen lopuksi jää henkiin. Niin, ja kuka on kaiken takana… Miten kaikki päättyy, sitä ei pysty arvaamaan ja se onkin hyvän dekkarin tunnuspiirre.

Se, että kirjaa on kirjoittanut kaksi ihmistä, panee välillä miettimään, että kummankohan tekstiä milloinkin luki. Välillä oli jokseenkin varma, että Anjan ja välillä Pentin… tai sitten se oli juuri päinvastoin.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...