Tapani Bagge: Musta taivas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Musta taivas on niin vauhdikas rikosromaani, että meinasin välillä kyydistä pudota.

Tarina alkaa ryöstöllä Ruotsista ja päätyy Hämeenlinnaan. Rahaa sataa ja luoteja. Erneston keikka vesittyy, kun saalis katoaa ja Ernesto saa kintereilleen kaikki mahdolliset, rosvot ja poliisit.

Ruumiita tipahtelee tämän tästä. Pakomatkalla ollaan ja karkuun mennään. Ryöstösaalista havittelee yks sun toinen. Kaikkea tätä menoa siivittää Baggen huumori. Ihmissuhdeverkoissakin ollaan, kun ilmenee kuka tykkää kenestäkin.

Tämä Vuoden johtolanka -palkittu kirja olisi minusta erittäin oivallinen niille nuorille miehille, jotka eivät lue juuri mitään, sillä tässä on iso annos vauhtia ja säpinää.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...