Cornelia Funke: Mustesydän

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuvittele, jos lempikirjasi henkilöt heräisivät henkiin – niin käy Mustesydämessä. Kirjan päähenkilön, 12-vuotiaan Meggien, isällä on tällainen kyky. Kun hän lukee kirjaa ääneen, kirjan henkilöt muuttuvat eläviksi. Valitettavasti kaikki kirjojen henkilöt eivät ole yhtä mukavia. Mo lukee henkiin Capricornin, Mustesydän-kirjan pahiksen kätyreineen ja joutuu kärsimään siitä. Kaiken lisäksi Meggien äiti joutuu Mustesydämeen.

Kirjan alussa historia palaa kolkuttelemaan Mustesydämestä kotoisin olevan Tomusormen muodossa. Mo ja Meggie joutuvat lähtemään pakomatkalle, mutta kohtaamista Capricornin kanssa ei voi välttää. Capricorn haluaa luonnollisesti valloittaa koko maailman, mutta tarvitsee avukseen vielä yhden kumppaninsa Mustesydämen sivuilta…

Kirjojen ja tarinoiden ystävälle Mustesydän on erinomaista viihdettä. Kirja on suunnattu nuoremmille lukijoille, mutta viehättää hyvän tarinan ystävää iästä riippumatta. Mustesydän on maailmanmenestys, koska se on hyvä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...