Cornelia Funke: Mustesydän

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuvittele, jos lempikirjasi henkilöt heräisivät henkiin – niin käy Mustesydämessä. Kirjan päähenkilön, 12-vuotiaan Meggien, isällä on tällainen kyky. Kun hän lukee kirjaa ääneen, kirjan henkilöt muuttuvat eläviksi. Valitettavasti kaikki kirjojen henkilöt eivät ole yhtä mukavia. Mo lukee henkiin Capricornin, Mustesydän-kirjan pahiksen kätyreineen ja joutuu kärsimään siitä. Kaiken lisäksi Meggien äiti joutuu Mustesydämeen.

Kirjan alussa historia palaa kolkuttelemaan Mustesydämestä kotoisin olevan Tomusormen muodossa. Mo ja Meggie joutuvat lähtemään pakomatkalle, mutta kohtaamista Capricornin kanssa ei voi välttää. Capricorn haluaa luonnollisesti valloittaa koko maailman, mutta tarvitsee avukseen vielä yhden kumppaninsa Mustesydämen sivuilta…

Kirjojen ja tarinoiden ystävälle Mustesydän on erinomaista viihdettä. Kirja on suunnattu nuoremmille lukijoille, mutta viehättää hyvän tarinan ystävää iästä riippumatta. Mustesydän on maailmanmenestys, koska se on hyvä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tämä on aivan ihana kirja. Itsellä omana toinen osa, mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...